Romraider/ECUFlash XML import

Report bugs/problems with ecuEdit

Romraider/ECUFlash XML import

Postby chuckdez » Tue Jul 08, 2008 4:56 pm

The XML files do not import correctly. They have a bunch of bogus entries with incorrect offsets.

BTW, this happens with the ROMRaider's latest definition files.
chuckdez
 
Posts: 9
Joined: Sat Jul 29, 2006 6:35 am
Location: Florida

Postby Freon » Sat Jul 12, 2008 8:43 pm

Yeah some clean up would be nice. The conversion leaves many extra maps that don't work in the list. It does this on the logger side as well, and this is part of the reason I get those invalid floating point errors that basically lock up the logger.
Freon
 
Posts: 61
Joined: Sun Sep 24, 2006 6:51 am

Postby chuckdez » Mon Jul 14, 2008 4:12 am

Yeah i have to use the orginal EcuEdit defs for logging.
chuckdez
 
Posts: 9
Joined: Sat Jul 29, 2006 6:35 am
Location: Florida

Re: Romraider/ECUFlash XML import

Postby NSFW » Tue Sep 15, 2009 6:10 am

I was getting the same problem with defs imported from EcuFlash.

EcuEdit was showing every map ever defined for any Subaru (or maybe just any 32-bit Subaru) but my car only supports a few of them. For example it shows Base Timing A,B,C...G,H, but my car only supports a single "Base Timing" table (with no letter). And then there's the extra advance tables that the STI supports and mine doesn't.

However, on the Map Edit window, under the View menu, there's "Show Active Maps" and "Shown Own Maps" (among others). Selecting "Show Own Maps" gets rid of all of the irrelevant ones.
NSFW
 
Posts: 4
Joined: Thu Sep 03, 2009 4:14 am


Return to Troubleshooting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron