Page 1 of 1

Access violation while upgrading to latest version

PostPosted: Tue Aug 19, 2008 10:22 pm
by omtorlak
I see this error message while tried to upgrade to latest ecuedit version.

Error: Access violation at 0x01237C77(tried to read from 0x014c0018), program terminated

Re: Access violation while upgrading to latest version

PostPosted: Wed Aug 20, 2008 5:11 am
by epifan
3.4.0.233 is bad builded, sorry... I'm upload new build 234 (links are same)
If you are using 234 and have error, please send to me screenshots and error description (what are you doing before error is appear)

omtorlak wrote:I see this error message while tried to upgrade to latest ecuedit version.

Error: Access violation at 0x01237C77(tried to read from 0x014c0018), program terminated

PostPosted: Wed Dec 03, 2008 8:32 pm
by omtorlak
The same error messages except the latest version (which i did not tried yet). I will install the latest version in a weeks time. What would be the problem, could you please explain? Some missing latest windows updates, or any other problem?

Regards

PostPosted: Thu Dec 04, 2008 8:36 am
by epifan
omtorlak wrote:The same error messages except the latest version (which i did not tried yet). I will install the latest version in a weeks time. What would be the problem, could you please explain? Some missing latest windows updates, or any other problem?

Regards

I don't know what version do you use. Try latest version 3.5.0.xxx.
http://www.epifansoft.com/download/ecuEdit.exe

PostPosted: Wed Dec 10, 2008 1:38 pm
by omtorlak
Dear epifan,

I am using version ecuEdit v3.3.5.221. I tried all the other releases (v3.3.5.224, v3.3.6.229, v3.3.7.231, v3.4.0.233, v3.4.1.239, v3.4.2.244, v3.5.0.256, v3.5.1.258) and all of them gave the same error code. I'm sending the screenshot hope it helps. (If this is not the screenshot you want please tell me exactly what you want)

Regards

Image
http://img132.imageshack.us/my.php?image=ecueditrs3.jpg

PostPosted: Wed Dec 10, 2008 4:58 pm
by epifan
Sorry, I don't know what to suggest. Try on different computer or reinstal Windows.

PostPosted: Thu Jan 29, 2009 8:47 pm
by glabandit
Hy
I've this problem, i can't install any version of ecuedit and i reinstall windows and the problem is identical.

PostPosted: Sat Jan 31, 2009 3:28 pm
by omtorlak
Epifan,

As you have suggested i have reinstalled xp pro, still the problem continues. Moreover, the password is not valid anymore. I think I'll need a new password and you should do something about our problem.

PostPosted: Sat Jan 31, 2009 9:42 pm
by omtorlak
By the way my laptop is itronix ix250 and have 256MB ram, celeron 800 and 20gb hdd . Is this configuration enough for latest version?

PostPosted: Tue Feb 03, 2009 6:34 pm
by epifan
omtorlak wrote:Epifan,

As you have suggested i have reinstalled xp pro, still the problem continues. Moreover, the password is not valid anymore. I think I'll need a new password and you should do something about our problem.

Send to me your registration info with hardware fingerprint and I'll reply to you license key.

PostPosted: Fri Feb 06, 2009 10:38 pm
by omtorlak
I've waited for days and you havent replied, i installed windows xp again and this time the licence key worked. But still I cant use the latest version of ecuedit. If you solve this problem I'll be so glad.

Regards